2012. szeptember 18., kedd

MTSZ, volt tetoválósom és én: beszélgetés:)

Volt egy kép a FB-on, amihez hozzászólt a volt tetkósom! Mivel nem igazán reagált a megkereséseimre, ott kellett sajnos megtennem, hogy eszébe jussak! A MTSZ is hozzászólt, persze jogosan, amiért bocsánatot kértem tőlük.
Íme a beszélgetés: • VOLT TETKÓSOM:  fú de szép lábujjak!
  23 hours ago · Unlike · 1
 • itt volt valaki, akit nem akartam kitenni....
 • ÉN: Korrekt, szép tetoválások! Szasza, megtanultál tetoválni azóta? És kösz az elrontottat! Kicsit gáz amit csináltál és nem is vállalod...pusz :)
  22 hours ago · Like · 1
 • Hungarian Tattoo Association (HTA) Magyar Tetoválók Szövetsége (MTSZ) Ez nem Szasza oldala, ez a poszt sem az ő munkája-ha valakivel bajotok van, írjátok meg neki-nem értem miért itt és miért hozzászólásban puffogtok.Felnőtt emberként-szánalmas-ezzel nem értek el semmit.
  Sem én sem a 14 ezer ember nem érti miéről van szó, hogy jön ez ide!Köszi a figyelmet!
  11 hours ago · Like · 2
 • ÉN: Szia! Bocs, de mivel semmire se reagál, talán itt! Egyáltalán nem állt szándékomban itt puffogni, csak szánalmas, hogy bujkál és úgy csinál mintha nem történt volna semmi! Itt be is fejeztem! szia, szép napot u.i.: egy egész hátas tetoválásról beszélek!!
  11 hours ago · Edited · Like · 1
 • Hungarian Tattoo Association (HTA) Magyar Tetoválók Szövetsége (MTSZ) Tudod ez egy teljesen más oldal, más tetoválókkal(Csak a Magyar Tetoválók Szövetségének a tagjaitól teszünk ki munkákat-ez az oldal róluk szól)-szóval nem hiszem, hogy itt megtalálod őt.Ezért írtam, amit írtam! -->ez volt a kedvenc mondatom és rá a válasz: :D
 • ÉN: Övé az első komment! :)
  11 hours ago · Like · 1
 • Hungarian Tattoo Association (HTA) Magyar Tetoválók Szövetsége (MTSZ) Ezt nem tudhatom, látta volna amit írsz, ha belájkolod a hozzászólását! :)
  Ő nem tagunk.De ne itt vitatkozzatok-keresd meg őt-ha nem stúdióban dolgozik, még panasszal sem tudsz élni, stúdiókban van panaszkönyv, fogyasztóvédelem.
 • ÉN:  Rendben, a stúdióból kirúgták! Na mindegy, tényleg nem rátok tartozik! Bocsánat! szép napot!
 •  VOLT TETOVÁLÓSOM:  először is.. a nem reagálás nem egyenlő a ,,bujkálással,,. Miután TE nem reagáltál az én többszöri megkeresésemre, ezek után döntöttem a mellett hogy mindenbeli kapcsolatfelvételed egyszerűen figyelmen kívül hagyom..továbbá..nagyjából a kontúrok után voltál olyan kedves szó nélkül továbblépni és kritizálni (és nagyjából ekkor történt a részedről történő mindennemű kommunikáció mellőzése). Valóban ez nem 14ezer emberre tartozik, az hogy ezt egy úgynevezett rajongói oldalon teszed közzé ilyen formában az téged minősít, de ha már ide jutottunk úgy érzem kénytelen vagyok megvédeni magam. Mindazon által ezúton is szeretnék elnézést kérni az HTA és MTSZ-től emiatt a kis színjáték miatt mint úgy a nevemben és a kedves elégedetlen vendégem nevében is.
  ja és amúgy ki sem rúgtak :D de ez annyira mindegy. még egyszer bocs a patáliáért.
 • ÉN:  Köszi HTA a lehetőséget, így legalább előkerült! :) innentől kezdve Privi! :) sziasztok! szépek a képek, amiket felraktok! ::))


Utána írt egy sms-t, hogy:
-Igazán sajnálom, hogy utólag elégedetlen voltál!

Ennyi történt, eddig...de attól még nem kaptam vissza a pénzem!

De azért rendes az MTSZ, mert megmondta, hogy csak akkor látja azt amit írok, ha lájkolom, megtettem és lőn tényleg látta! :)
De ahogy elnézem, nem én voltam az egyetlen aki itt "puffogott", náluk! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése